Årsvisning
efter år
Månedsoversigt
efter måned
Weekly View
efter uge
Daily View
I dag
Search
Søg

H.K.H. Prinsesse Marie*

 

 

Tidspunkt

Onsdag, 6. Februar 2019


Arrangement

Kontakt
avatar

 Kenneth Fribert

H.K.H. Prinsesse Marie.

Marie Agathe Odile, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse af Danmark, Grevinde af Monpezat, er født den 6. februar i 1976 i Paris, Frankrig.

Prinsesse Marie var indtil brylluppet med H.K.H. Prins Joachim fransk statsborger og tilhørte den romersk-katolske kirke. I forbindelse med ægteskabet overgik Prinsessen til den evangelisk-lutherske kirke og blev dansk statsborger.

Den 24. maj 2008 blev Marie Cavallier gift med H.K.H. Prins Joachim til Danmark og blev ved brylluppet H.K.H. Prinsesse Marie, Grevinde af Monpezat.

*) Flagdag
Flagdage er bestemte dage, hvor der flages med nationalflaget. I mange lande sker dette kun på nationaldagen og evt. på en særlig "flagets dag", men i Norden er der tradition for at have en længere række flagdage.

Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Flagdag

Flaget hejses tidligst kl. 08.00, og nedhales senest ved solnedgang. På dage, hvor solen står op efter kl. 08.00, hejses flaget først ved solopgang.

Visse steder er det dog praksis, at flaget nedhales kl. 20.00, uanset solen endnu ikke er gået ned.

For så vidt angår korrekte sol opg- og nedgangstider henvises til Nakskov Gymnasiums fremragende almanak, der endvidere tager højde for sommertid. Se mere her www.nakskov-gym.dk/almadk

Kilde: http://www.danmarks-samfundet.dk

Til kalender: Download som iCal-fil