Vi fik samlet en lille gruppe til at tage ud og dykke lørdag formiddag. Turen gik til den nysænkede betonpram ved Nordhavn.

Det var Fribert, Jørgen, Formanden, Purlund og Bjarne H. som tog afsted.

Første udfordring var at finde en parkeringsplads. Der er ingen i miles omkreds, så vi satsede og parkerede ved kantstenen for enden af vejen (ikke i rundkørslen, for der kom jævnligt store HT busser forbi), faktisk overvejede vi hvad buschaufføren ville sige til 5 dykkere der stod på i fuldt ornat for at tage bussen ud til stoppestedet.

Fra rundkørslen er der noget af en ørkenvandring hen til den trappe der er blevet etableret, 300 m med fuld oppakning, vi skal have en transportvogn med en anden gang.

Nå, vel ankommet skulle vi overveje lidt med logistik, og det kan godt betale sig at lægge finner og handsker (og evt. bly hvis det er integreret) ned på den lille platform i bunden inden man går ned med alt sit udstyr.

Der er desværre ikke nogen trin fra platformen og ned i vandet, men heldigvis er der en der har sat en 2 m alustige, så det er til at komme op igen.

Så blev kursen sat for Jørgen, Fribert og Bjarne, afsted mod prammen, Jørgen vidste hvor den var :-) Vi ankom fint, så en stor fin issing på vejen, og så var det ellers rundt og undersøge i alle kroge af prammen, den er fint lavet, med lidt kopper, og lidt mure bygget op, så man har lidt forhindringer at svømme rundt om.

Efter det hele var undersøgt, gik turen tilbage igen, og vi ramte næsten stigen på turen ind, vi var ihvertfald meget tættere på end formanden og purlund som åbenbart dykkede med dansk vandrelaug :-)

Så var det op, og pakke ned, få lidt varm kaffe for dem der havde behov, de fleste af os var følelsesløse i læberne for det havde været koldt, men alle holdt tæt, så det blev et dejligt dyk, temperaturen lå fra 0,8 til 3,6 grader.