Når kalenderen siger den 22 januar, er sandsynligheden forholdsvis høj for at dykkerens værste fjende ”snue” henviser selv de mest dedikerede til en dag med jæger the og dynen godt op over ørene, så der var ingen grund til at lave navneopråb på molen, idet dagens hold kun bestod af Bageren og undertegnede.

Vejret var trods af, at det var overskyet tæt på det ideelle, med 6 grader i luften, ingen bølger og nul vind. Et par dykkere fra en anden klub havde allerede gearet op, og var klar til at gå i vandet, og medens vi riggede udstyret til, holdt vi lige vågent øje med, hvor hurtigt farven forsvandt fra kinderne på dem, da de lå i overfladen.

Bageren udviste fin overbærenhed, medens ham den ”gumpetunge” lige fik fumlet færdigt med udstyret, så vi kunne komme i vandet. Da først vi kom under, viste sigten sig at være helt fantastisk. Vi tog turen rundt om sten revlerne, og igennem et par af forhindringerne, dog uden at støde på så meget liv andet end, det jer tror var en enkelt forkølet Kutling, som gemte sig imellem stenene.  

Efter ca. 25 min. var det igen blevet tid til at gå op igen. Bageren var blevet lidt kold om lufferne, efter at have testet hans nye inder handsker, og med en let snurren i læberne, følte jeg ingen trang til at udfordre den beslutning.

Vi fik hurtigt rigget af og pakket sammen, og som traditionen byder efterfølgende fortalt en røverhistorie eller to.

Tak til Bageren for et rigtigt hyggeligt dyk, i et som altid godt selskab.