Efter en længere udredning om udstyr i klubben, kom vi endeligt til Helsingør, her var vi heldige at finde en parkeringsplads, så vi hoppede i udstyret, eller rettere, jeg hoppede i udstyret, de andre kravlede vist, rent kaos, men efter 20-25 minutter lykkedes det da at komme i vandet.

Så gik det ud af mod de 10,5 m, Simon var blevet instrueret om at holde sig på min højre side, og Anya og Steen fulgte efter os. Det gik fint derud af, og der gik ikke lang tid før den første fladfisk var fundet.

Så kunne man ellers se en pantomime uden lige udspille sig mens alle 3 pegede og regerede, men pladderhumanisterne kunne ikke tage sig sammen til at stikke den, før den stak af, suk Roll Eyes, nå videre derud af, der skulle jo nok komme flere.

Så kom vi ud på de 10 m, og de andre i deres våddragter kunne absolut godt mærke temperaturen på 13 grader. Der blev søgt lidt mere efter flade, og flere blev fundet, men ingen blev fanget, det var jo synd for dem, gad vide om svinekoteletten blot er groet og faldet ned fra et træ Laughing

Turen gik videre hen ad de 11 m's dybde, men det syntes Anya og Steen åbenbart ikke vi skulle, så de skiftede kurs, og vi endte med at vende om. Der var middel kraftig nedadgående strøm, hvilket var tydeligt at se på tang der væltede nedaf, det så dog ikke ud til at de andre lagde mærke til det, men det lærer de jo nok på et tidspunkt.

Da jeg endelig selv fik mulighed for at stange en fladfisk, gled spydet af på ryggen af den ARGH Cry så heller ikke jeg skulle have noget med hjem, så må børnene jo gå sultne i seng Wink.

Så hen mod opstigningen, tilbage på pladsen, og så lige på McD for at debriefe. På vej tilbage til klubben fik vi en ekstra oplevelse, en fører af en BMW X3 faldt i søvn ved rattet lige foran os, kørte på tværs af motorvejen, og strejfede autoværnet, men fortsatte dog alligevel.

Alt i alt en fin dag, med sine udfordringer.